Tror jag ångrar mig

I ETT SVAGT ÖGONBLICK I GÅR babblade jag om att jag skulle publicera dagens steg varje dag igen…Men hallå! I dag har jag suttit och slitit byxbaken hela dagen. Inte gick jag någon promenad vare sig på lunchen eller efter jobbet heller! Och inget sim i morse!

Woffegubben fick en stegräknare av mig i present och han har presterat 8 756 i dag! Någon annan har gått 6 740 och ytterligare någon annan går mellan 7-11 000 på en arbetsdag. Kollegan har cyklat sig till minst 12 000 steg omräknat i dag.

Att jag aldrig kan lära mig vara tyst!

Vi har tömt husvagnen i dag. Det känns alltid lite vemodigt men den ska besiktigas på tisdag och sedan åker den till vinterförvaring. Egentligen ska den inte besiktigas förrän i mars nästa år (det är första gången) men då står den ju inomhus och kan inte hämtas ut förrän tidigast i april. Så när nu bilen fick kallelse till sin första besiktning så beställde vi för husvagnen samtidigt. Visserligen ett halvår för tidigt då men praktiskt och mindre krångligt.

och nu ska jag avslöja dagens stegeri (skriver med gemena bokstäver så att det inte ska synas så väl) – 2 687!!?

8 kommentarer tillTror jag ångrar mig

 • Ahnna

  Du är väl den som rör på dig mest. Jag simmar inte och tränar inte. Men det var kul och se att man går så mycket, det trodde jag aldrig. Plus att jag satt mycket i går på möten och läste sagor mm

 • Bim

  Jag har nog dagar då jag säkert går ännu färre steg… Vissa dagar på helgerna då jag inte gör ett endaste dugg.

 • Bim> Helgerna är faktiskt värst även för mig om jag inte tar mig i kragen och aktivt ser till att det blir någon form av motion. Det blir inte så ofta tyvärr för man har ju en del annat att stå i då också när man jobbar hela veckorna…

 • Bim

  Jo, så är det nog. Men man ska ju faktiskt inte gå och ha ångest för att man inte kommer upp i den nivån man vill…

 • Bim> Du har alltid så kloka ord till mig men att sedan leva efter dem är svårare 😉 Jag är sådan bara!

 • Bim

  Hahahaha! Jag har nog alltid kloka ord till andra! Det säger många till mig! Det tråkiga är bara att jag oftast inte lever upp till dem själv! 😉

 • Bim> Så är det nog med oss alla 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>