That’s The Way It Is

I DAG HAR VI HAFT HIMLA KUL…

1_stenkul.jpg

För att inte rent av säga StenKul…

2_blomdusch.jpg

3_fonsterputs.jpg

4_woffepiskar.jpg

5_svabb.jpg

Man kan säga så här: Det Var Lätt Att Hålla Sig För Skratt men å andra sidan är det nu rent och fint i boningen! Och om ni hör ett himla liv så är det bara mina orchideer som jublar 😉

Nu ska vi synda med pizza för ingen av oss orkar laga middag.

7 kommentarer tillThat’s The Way It Is

 • Ni kan äta pizza med gott samvete för ni har ju varit stenduktiga *s*

 • Ahnna

  Dina bilder säger mer än tusen ord, tack för att du delar med dig av dom. Stenbilden är underbar! Själv glömmer jag kameran ofta. Jag tycker du är värd pizza efter dagens arbete.

 • Ahnna> Det var gott i alla fall. Vi äter inte pizza så ofta så det må vara hänt 😉

 • Bim

  Angela! Jag älskar dina vardagsbilder! Och jag tycker också att ni absolut var värda pizza i går! Men jag undrar vad stenarna var till? Kanske till orchidéerna?

 • Bim> Pyssliga lilla jag (inte) fick för mig för länge sedan att jag skulle sätta växter i en glasskål vilket jag ockå gjorde. Sedan fyllde jag den med sten för att man inte skulle se krukorna. Nu var alla utom en stackare döda så jag hade precis tvättat alla stenar och lagt dem på tork på diskbänken när jag fick idéen till bilden.

  Orchideerna ska ha kompost så där blir det inga stenar 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>