Med tankarna på 1973

I DAG FYLLER VÅR FÖRSTFÖDDA ÅR. Vi har redan firat av födelsedagen tidigare av olika skäl men det hindrar ju inte att tankarna vandrar iväg till då. Det var tider det, när man kom hem med den lilla och inte visste något om vare sig livet eller hur man skulle sköta barn, hon var som sagt nyfödd, jag var 20 och den stolta fadern 24 😉

Efter jobbet i dag blev det gymmet som jag för övrigt är förbaskat less på. Fråga inte varför för jag vet ju så väl att jag behöver det men det hjälper föga när hela kroppen kämpar med all kraft när det närmar sig gymdax. Det blev uppvärmning 30 min (3 km) på löpbandet, 1 timma styrka samt avslutningsvis 40 min (4 km) motion på löpbandet.

Stegeriet visar i dag på 14 092 ”riktiga” steg, 1 km simning i morse ger 3 360 steg omräknade och totalt hamnar då dagens slutsiffra på 17 452

7 kommentarer tillMed tankarna på 1973

 • Ahnna

  Du är otrolig 14092 steg, Sitter du aldrig*ler*. Får hoppas att gym-kuligheten kommer över dig snart, men det är bra att du går dit fast det tar i emot.

 • Ahnna> Jodå jag sitter och sliter byxbaken hela dagarna, tyvärr! Ja, det är motig som bara den nu och jag vet inte hur jag ska kunna övertala mig till att fortsätta…

 • Du kanske ska sänka ambitionsnivån lite. Jag klör 8 min uppvärmning och 30 min styrka. Det räcker gott och man hinner inte tröttna. 🙂

 • Anna + 16 tassar> Njae, det är nog inte så mycket ambition utan snarare så att jag behöver det för att röra mig tillräckligt då jag sitter still som en död gnu dagarna i ända. Det är skillnad med dig som rör dig så mycket även utanför gymmet. *Kram*

 • Göteborg, september 1973, samma tid och plats jag fick min första bruna mysdress med utsvängda ben *nostalgisk*

 • Bim

  Jag tycker att du är jätteduktig som ändå går till gymmet fast du inte känner för det. Jag har ju inte tränat på evigheter nu.

 • Christopher> Hjälp, det hade jag nog inte ens i min vildaste fantsi trott att du varit en velournalle 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>