Måndagsgym

JAG FICK ÅKA SJÄLV TILL JOBBET i dag då Woffegubben lyckades förkyla sig i Stockholm. Lika säkert som Amen i kyrkan blev det då ingen simning i morse. Jag znoozade bort all simtiden och fick ta mig direkt till jobbet. Men jag fick mitt straff omedelbart för det var kö på E20 så jag kom till och med försent.

Efter jobbet var det gymmet som gällde. I dag körde jag 30 minuter uppvärmning på löpbandet (2,8 km) och sedan 70 minuter styrka samt 35 minuter (3,5 km) motion på löpbandet efter.

Stegeriet hamnar i dag på 11 803 steg. Och då är det till största delen steg från löpbandet eftersom jag körde bil till och från jobbet och inte hade någon färdtjänstchaufför. Inte en chans till promenad med andra ord.

I morgon har jag planer på att cykla, åtminstone hem från jobbet. Det är så himla fuktigt 05.30 då jag måste bege mig om jag ska cykla till också. Men vi är inte där än så osagt är bäst 😉

9 kommentarer tillMåndagsgym

 • Ofta ofta om kvällarna tänker jag att det skulle vara härlig med en morgonpromenad före frukost (jag har gjort det, för länge sen, så jag vet) men… så fort det blir morgon finns det inga planer på att röra på mig förrän det gått minst 1½ timme efter frukost. Jag bör inte ens prata med någon tidigare än så…

 • Bloggblad> Har jag full förståelse för! Jag var också en morgonpromenadör för länge, länge sedan men nu kan jag inte förmå mig. I alla fall inte ofta 😉

 • Bim

  Då har vi förkylda gubbar båda två nu då! 😉

 • Bim> Ja, jag läste om stackars Borzko…det finns nog inget sjukare än karlar när dom är sjuka 😉

 • Vad duktig du är som rör på dig så mycket! Jag har dåligt samvete för att jag inte har rört mig på 1, 5 vecka, men jag har varit sjuk. Är fortfarande förkyld. Trevlig blogg!

 • Junitjej> Tack för berömmet! Det är bra att du håller dig lugn när inte kroppen är fit for fight. Det är så himla lätt att säga, det vet jag, men kroppen lär ju inte må bra av träning då man är sjuk. Jag har precis kikat in på din blogg och upptäcker att vi är ”nästgårds” 😉 Roligt att följa någon på hemmaplan.

 • Bim

  Hahaha! Fast Borzko är faktiskt inte sån! 😉

 • Bim> Nej, det kan jag inte säga om Woffe heller egentligen men jag menar helt allmänt hur det brukar vara med karlar och sjukdomar 😉 Däremot beundrar jag Woffe att han alltid tar sitt förnuft till fånga och verkligen kryper till sängs när han känner sig dålig. Det är jag dålig på 😉

 • Bim

  Och det är jag också dålig på! Och Borzko också! Vi borde kanske båda vara hemma från jobbet nån gång ibland… När vi är dåliga alltså. Men det är vi aldrig någon av oss. Bara vid typ halsfluss och maginfluensa…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>