Kan inte, får inte, vill inte…

MED BETONING PÅ VILL INTE! Nej, det blev inget gym i dag efter jobbet. Jag åkte raka vägen hem i den underbara brittsommarvärmen. Och istället för gym började jag putsa fönster och att inte förglömma gav orchideerna till dessa fönster en välbehövlig dusch.

Nu hann jag ju bara två fönster innan mörkret föll men ändå. Det blr en fortsättning i morgon och på så vis har jag också en skälig anledning att inte hinna med gymmet då heller.

Efter lunch i dag drog vi i väg, två arbetskamrater plus mig själv, till en mammaledig kollega för att inspektera avkomman samt deras nya fina hus. Det blev en trevlig visit och jag fick hålla den lille i famnen så länge jag ville. Gud så gott dom luktar bebisar!

Fler fredagar av den här karaktären 😉

Nu står nästa omgång med orchideer i duschen och har fått sig en rotblöta. Dessa får stå kvar under natten och slurpa i sig vatten tills dess att jag i morgon bitti putsat de fönster där deras hemvist är. Det blir övrig sanering i huset också under morgondagen vilket är välbeövligt. Vi har inte varit hemma en helg på så länge, minns inte när det var sist, så det är ingen risk att det inte behövs 😉

Kanske hinner vi också måla lite på framsidan av huset… Jag målade baksidan förra året ihop med det arbetsläger som var vår semester då vi bytte gavlarna men framsidan hanns inte med innan snö och kyla anlände.

3 kommentarer tillKan inte, får inte, vill inte…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>