Att fånga dagen

ISTÄLLET FÖR ATT SIMMA tusingen i morse, som det ju finns tid för onsdagar och fredagar, nöjde jag mig med sjuhundringen och tog en 35 minuters promenad därtill. En fantastisk promenad längs Mölndalsån bort till Stampen och därifrån sedan till jobbet. Att få se änderna längs promenadstråket utmed ån gnugga sig till liv en tidig morgon eller alla nyvakna cyklister som är på väg till jobbet är verkligen inte fel sätt att börja dagen på. Att sedan solen håller på att stiga upp gör inte saken sämre om man säger så.

Astor och Rut har inte varit på Valhalla denna veckan och i morse var det en av simborgarna som undrade om jag visste var dom höll hus. Det är skönt att veta att det finns folk som saknar en om man inte dyker upp 😉 Jag hann få en kram av simborgare Bosse också som jag inte sett på evigheter. Han har allt varit där men vi har gått om varandra helt enkelt.

Och sedan är det ju fredag!

1 kommentar tillAtt fånga dagen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>