Ännu ett arbetsläger ;-)

VI SLITER UT EN GENERATION I TAGET tycks vara ett bra motto 😉 Så vi begav oss mot Malmö i går morse i arla morgonstund med bilen full av verktyg, stege samt persienner till de unga tu som dessutom passat på att i all hemlighet förlova sig. Så vi stannade till i Halmstad, i all hemlighet, och införskaffade en liten gratulation från familjerna på respektive sida. De tre rosorna i arrangemanget representerar Tro, Hopp och Kärlek…

1_trohoppkarlek.jpg

Och det lyser ju lång väg…

2_tilldeungatu.jpg

Nåväl, nu är ju inte livet bara en dans på rosor så persiennerna kom på plats också…

3_engeneration.jpg

Med avbrott för matintag från den lokala Kinarestaurangen…

4_latmat.jpg

Lite disk blir det ju alltid trots ”latmaten”…

5_disktime.jpg

Det tog längre tid än vi trott (som alltid) att få in och upp persienner på totalt sex fönsterrutor men skam den som ger sig. Vi lämnade Malmö och de unga tu vid 22.30 och landade i Gråbo tre timmar senare.

Och nu ska vi gå och rösta!

13 kommentarer tillÄnnu ett arbetsläger ;-)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>