After Sleep

ELLER KLUBBEN FÖR INBÖRDES BEUNDRAN skulle man kanske kunna rubricera detta inlägg som! När jag slog upp mina ljusblå strax före klockan slog åtta i morse förberedde jag mig för en cykeltur till gymmet. Det blev gröt, en maskin tvätt samt en maskin i tumlaren (som jag tvättadde igår) och packning av cykelväska. På med pulsband och cykeldator…

EFFEKTIV CYKELTID: 18 minuter och 30 sekuder.

MEDELHASTIGHET: 20,1 km.

MAXHASTIGHET: 34,5

DISTANS DAGENS TUR: 6,2 km.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 94 varav 55 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 113.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 13 minuter och 58 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 18 minuter och 33 sekunder.

På gymmet körde jag först 30 minuter (2,8 km) uppvärmning på löpbandet, 1 timma styrketräning samt avlutningsvis 1 timma (5,8 km) på löpbandet där jag hade på mig pulsmätaren eftersom den ändå var med 😉

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 362 varav 50 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 117.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 55 minuter och 31 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma och 01 sekunder.

På vägen hem var risken stor att jag mer eller mindre (mest mer) skulle bli dränkt då det under min gymtid regnade så det stod som spö i backen men när jag kom ut efter dusch och påklädning var det faktiskt uppehåll.

EFFEKTIV CYKELTID: 19 minuter och 50 sekuder.

MEDELHASTIGHET: 18,7 km.

MAXHASTIGHET: 41,5

DISTANS DAGENS TUR: 6,2 km.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 100 varav 55 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 111.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 14 minuter.

TOTAL TID DAGENS PASS: 19 minuter och 12 sekunder.

Gissa vad som hände när jag precis hann innanför dörren hemmavid? Det började spöregna!

Jag känner mig nöjd med dagens träning och jag har väl åtminstone bränt av gröten, inte vidbränt då alltså utan kalorimässigt 😉

Nu ska jag fortsätta med tvätteriet och påbörja middagen till den stackars mannen i huset som jobbar i dag…

Jo, så fyller ju en en god bloggvän 33 år i dag!

5 kommentarer tillAfter Sleep

 • Flitens lampa lyser ser jag 🙂

  Själv har jag tvättat 4 maskiner tvätt, vikt och lagt i garderoberna, städat, lagat mat till ikväll, gjort äppelpaj och nu sitter jag på gumpen en stund men ska strax hoppa in i duschen och fixa till mig lite. Min pappa och hans tant kommer ikväll…

  Ska försöka hinna vila min nacke lite också.. Har inflammation i nackmusklerna så jag får vila lite då o då o så smörja smörja smörja med ipren-kräm som jag fick…

  Hoppas att ni får en mysig kväll.

  Hälsa mannen!

  p.s. mailar sen.d.s.

 • Petra> Aj, aj…jag kan riktigt känna hur ont det gör! Att ha ont i nacken är det det värsta som finns för hela kroppen blir på något sätt lidande. Och detta till trots har du fått så mycket gjort på en dag! Nej, det är nog i Södra Sverige den lyser…flitens lampa. Hoppas ni får en trevllig kväll nu och att nacken fort blir bättre! Hälsa du oxå 😉 *Kram*

 • Bim

  Och du har varit lika duktig i dag du som du alltid är!

 • Bim> Alltid ?! Det var nog sanning med modifikation det…vänta bara – det kommer perioder när jag har tusen och en anledning att skylla på 😉 Jag känner mig själv allt för väl för att inte inse det. Men jag tackar och bugar och suger i mig allt beröm jag kan få 😉 *Kram*

 • Bim

  Ja, gör det du! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>