Vilken ljuvlig dag

VI VAKNADE upp till! Strålande sol fick humöret att stiga i topp på stört. Woffegubben, som har sina ljusa stunder, föreslog från sänghalmen att vi skulle ta en ”Hörnmosserunda”.

Visst sa jag, stärkt av förra lördagens tur då jag lyckades springa hela rundan som är på 3,6 km. När vi var klara med rundan hade jag inte fått nog utan funderade på om jag skulle ta ett varv till men hejdade mig och tog bara en liten extra runda i kvarteret.

Jag går nämligen och ruvar på en liten idé jag haft ett tag och det är att försöka jogga den sträcka jag normalt stavgår 😉 Det är en sträcka på 7,5 kilometer och tyvärr asfalt hela vägen. Min tanke är att först då konstatera att jag orkar två ”Hörnmossor”. Men, som sagt, det är bara en idé ännu.

TOTAL TRÄNINGSTID: 166 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 47659.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 314 varav 55% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 118.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 42 minuter och 41 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 48 minuter och 3 sekunder.

Nu ska jag kasta mig in i duschen och sedan ska jag ge mig ut i trädgården och njuta av det fina vädret. Gräsmattan behöver klippas och lite ogräs behövs också repas bort. Tydligen väntas det regn i eftermiddag så det är bästa att njuta så länge det nu varar.

Alla lyckliga stunder innehåller ett moment av fara.

ELSA HJERTGÅRD

Comments are closed.