Snurrigt värre

VE OCH FASA, när jag kom ut efter 800 meters sim och 5 minuters stretch till omklädningsrummet så mötte jag en simborgare som normalt alltid kommer samma tid som jag. Alltså hälsar jag och påpekar att hon kommit senare i dag. Nåväl så långt var ju allt väl.

På Valhalla är vi moderna nog att ha ett litet armband med datorteknik i som man har som entrekort och tillika låser och låser upp sitt skåp med. Inga tramsiga nycklar här inte. När man drar sitt armband i spärren vid ingång så kommer det dessutom upp en bild på innehavaren. Fantastiskt va?

Jag lägger ifrån mig nessesären, simglasögonen samt pulsbandet på bänken och ska låsa upp mitt skåp samtidigt som jag småpratar med min simboragare mitt emot.

Inte tusan får jag upp mitt skåp….simborgaren försöker hjälpa mig, jag försöker igen. Nä, det går bara inte. Shit jag som är så sen redan!

Travar in i duschutrymmet och hittar en personal som kommer till min undsättning. Hon tar mitt armband och går ut till den grymme badmästare för att ordna upp det hela. Under tiden har min simborgare som jag småpratat med blivit klar för att ge sig in i simhallen och nu hittar hon helt plötsligt inte sitt armband. Vi går igenom skåpet minitiöst och likaså väskor, kassar samt nessesären. Inget armband. Men herregud, säger simborgaren, jag hade det ju när jag gick igenom spärren!

Nu kommer personalen tillbaka med ett specialkort och öppnar mitt skåp samtidigt som hon säger att jag får gå vägen om Den Grymme Badmästaren på väg ut för han måste fixa mitt armband.

Simborgaren mittiemot säger då att hon slarvat bort sitt armband och samtidigt drar jag upp dragkedjan på det lilla fack på nessesären som jag förvarar armbandet i under simturen. DÄR ligger mitt armband! Jag hade alltså i farten på väg in tagit hennes band som då låg på den bänk som jag lastade av nessesären, simglasögonen samt pulsbandet på.

…….

Gissa vem som smög igenom spärren ut och inte tittade åt Den Grymme Badmästarens håll?

TOTAL TRÄNINGSTID: 162 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 46302.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 158 varav 55% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 116.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 20 minuter och 29 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 25 minuter och 24 sekunder.

Det är bara dåren som tror att han vet. Den vise vet att han bara tror.

OKÄNT URSPRUNG

Comments are closed.