Så där ja

NU HAR JAG putsat allrumsfönster, köksfönster samt altandörrens åtta små rutor, Det gick ju rikigt bra. Gardiner och dukar har blivit bytta och det ser fantastiskt trevlig ut. Givetvis är det ju som alltid så att man inte kan ägna sig åt en sak i taget även om det hade varit trevligt på alla sätt och vis. Men då skulle man ju liksom aldrig bli klar så därför har jag samtidigt som fönsterputsningen pågått tvättat och hängt ut tre maskiner tvätt på torkvindan. Det har blåst i dag så det kändes som en bra idé att hänga ut tvätten.Naturligtvis började det regna när tvätten var så torr som man kan förvänta sig en dag som denna och jag upptäckte det inte riktigt med en gång så det blev till att slänga sig hejdlöst ut till vindan och plocka ner tvätten med en fart utan dess like.

Nu blir det nog inte så mycket mer i dag som kräver mer ansträngning än det är att titta på dumburken. Woffegubben är på väg hem från jobbet och jag känner mig nöjd med dagen.

Hon hinner mycket. Hon har ju inget annat att göra.

LARS GYLLENSTEN

Comments are closed.