Fredagsfyran

Dagens fyra hittade jag hos Steffanie och den ska jag nu besvara.

1. Hur många bloggar läser du i genomsnitt om dagen?

Minst de 18 som jag länkar till på min sida men oftast blir det fler om tiden tillåter.

2. Brukar du kommentera inläggen i andras bloggar, samt läser du andras kommentarer?

Ja, jag brukar kommentera om jag har något att säga, uppmuntra, trösta eller för att inlägget är intressant. Jovisst läser jag även andras kommentarer.

3. Tycker du att kommentarer i din egen blogg gör bloggandet roligare?

Oh ja, det är väldigt kul!

4. Kommenteras det för lite eller för mycket i bloggarna? Eller tycker du att kommentarerna inte fyller någon funktion överhuvudtaget?

Vet inte men så länge det fyller ett syfte så är jag inte rätt ”man” att döma om det meningsfullt eller inte. Jag gissar att de bloggare, som får för många kommentarer eller kommentarer som inte fyller någon funktion, helt enkelt raderar dem. Själv får jag spam som kommentarer och dessa hatar och ratar jag. Då tycker jag man kan kalla funktionen meningslös när det missbrukas till spam.

Comments are closed.