Femtonhundra

METER blev simturen i dag. Det var länge sedan jag vågade mig på den längden. Trots att jag blir mer och mer tränad gör det inte särskilt mycket på farten. Det tar 30 minuter för tusingen och det är ingen större skillnad mot när jag är ”otränad”. Men det verkar som om jag orkar hålla ett tempo inom den rekommenderade pulsen längre tid när jag är någorlunda i fas med kondisen. Dock, och det är lite synd, bränner jag mindre fett när pulsen ”sprutar” på 🙂

TOTAL TRÄNINGSTID: 146 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 41098.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 334 varav 50% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 122.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 45 minuter och 5 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 47 minuter och 1 sekund.

Försök att leva så att till och med begravningsentreprenören sörjer dig när du dör.

OKÄNT URSPRUNG

Comments are closed.