Velat färdigt

JAG GAV JU mig själv ett halvt löfte om att nu fick det räcka med investering i trädgårdens växter… Det gick ju sådär kan man väl säga så här nu då i efterhand.

Vi fick låna en släpkärra av min käre brorsson Roy och hade för avsikt att lämna den åter i går. Det gjorde vi och blev bjudna på fika…

Och därmed var allt lugnt. Jättetrevligt att få ses och prata en stund – det är inte så ofta 😉

Men jag skulle ju inte…

Nåja det blev två Clematisar som måste bo i pensionärskuvösen…

…och två barrisar…

Nåja…

Det blev en bra dag frampå lunchen så den förtärdes utomhus på framsidan…

Det fina vädret lockade fram finbesök…

Till slut, med mycket ångest, hamnade dom nya barrväxterna i krukor. Jag är lite rädd att dom är för klena för att överleva i rabatten som jag visserligen hade tänkt mig från början 😉 Jag kan kanske plantera ut dem nästa år 😉

2 kommentarer tillVelat färdigt

  • Snart har du inte råd att vara sjukskriven längre! 😉

  • Steffanie> Nej, det är ju dyrt som det är att jag sedan lagt en förmögenhet på trädgården är ju kanske lite knäppt 😉 Men det behövdes fixas och nu hoppas jag att det blir fint och att det överlever….

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>