Till sist

FICK JAG ÄNDAN ur vagnen eller rättare sagt fåtöljen! Det regnade visserligen inte i dag men det var grått som attan och bara någon enstaka plusgrad så jag hade gärna suttit kvar i fåtöljen och det var givetvis därför jag drog på det in i det sista.

Men till slut hamnade jag i cykelsadeln med transport till på mitt fantastiska gym. Jag bestämde mig i går, i samråd med sjukgymnast Åsa på Spine Center att utför rehaben på gymmet för då kunde jag även få lite konditionsträning och kanske vidga vyerna lite utanför rehabprogrammet 😉

Nä, det var ingen angenäm cykeltur men praktiskt att inte behöva passa busstider 😉

Jag körde det nya programmet av rehaben jag fick i går samt lite stretch för jag fick lite klagomål på stelhet 😉

Jag kan inte påstå, för då skulle jag ljuga som en häst travar, att det ”nya” rehabprogrammet är kul det heller. Får se hur länge jag står ut 😉

Med tanke på att Åsa, sjukgymnasten, tyckte att jag var stel så gick jag in i båxen och körde lite triggerpointrulle. Åhh, vad jag saknar den! Inte rullen alltså utan boxen!

Lite crosstrainer efter det så jag fick lite konditionsträning också 😉

Sedan, efter dusch och lite mellanmål var det bara att ”kasta” sig på hojjen och åka hem igen…

Innan jag fullkomligt och bokstavlig talat dog i fåtöljen där hemma njöt jag lite av det som faktiskt är på G i trädgården…

Notera min fina tuva av Vitsippa under det lilla Japanska Körsbärsträdet 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>