Hela dagen

HAR GÅTT TILL att transportera mig fram och åter i dag! Först tog jag buss och buss för att ta mig till Västra Frölunda och Spinal Center. Jag hade tid hos sjukgymnast där och det går ju lite tid när man reser t o r från Gråbo

Nåväl, det var trevligt att få träffa Åsa som är den sjukgymnast som har hand om mig 😉 Hon hade full förståelse när jag klagade över det tråkiga rehabprogrammet jag kört dessa första tre veckor…
I dag fick jag lite nya övningar och hon tror att när vi träffas igen om cirka tre veckor är jag ”mogen” för att återuppta min ”vanliga” träning – sakta men säkert då förstås.

När jag väl kom hem igen var det engentligen bara för att vända i dörren men den här gången blev det biltransport. Husvagnen var nämligen färdigservad så jag hämtade upp Woffegubben vid centralen så åkte vi gemensamt ut till Mölndal för att hämta den.

Vi körde husvagnen direkt till sommarparkeringen eftersom det blir trångt att ha den hemma på vår parkering nu när vi håller på med trädgården. Den tar nämligen så stor plats så det blir omöjligt att komma förbi med skottkärra eller gräsklippare…
Men det är ju ingen brådska – vi ska ju inte ut än på ett tag så vi får helt enkelt packa den för sommarens bravader vid ett senare tillfälle.

Ja, det var min fantastiska dag! Å andra sidan har det pissregnat i stort sett hela dagen så det hade nog inte blivit så mycket annat ändå 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>