Nutid…

DET BLEV EN HELG i hemmets vrå – mest köket…

Jag bakade Pones…

Och tog mig an en grönsaksgratäng…

Löken varvas med zucchini och augergine i skivor samt smulad fetaost och förstås kryddor…

Ser helt OK ut…

Sedan gav jag mig på dagens middag som började med ett evigt ansande at två kilo brysselkål…

Till det serverades pepparbiff som jag köpt färdigkryddade…

Sedan förstås en god pepparsås till det…

I dag, söndag, var det så himla fint väder så jag tog mig lite tid med att kratta löv…

Och högar blir det…

Som Woffegubben sedan tog hand om…

Woffe har dessutom fått på vinterdäcken i dag – lika bra då vi har haft nattfrost i veckan som gick och i fredags tre minus på morgonen. Bara att acceptera att det inte finns någon återvändo ;-(

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>