Hujedamejjen

AV NÅGON ANLEDNING, fråga mig inte vilken, blev jag helt utslagen i går! Det förvånar mig eftersom måndagen gick som på räls.

Vi kom hem sent på söndagkväll från Tyskland och då packade jag upp respackningen och packade gymväskan 😉
Därefter borde jag nog gett upp för dagen men satte igång uppdateringen av IOS5 på ifånen…Det tog tid så timman efter midnatt gav jag upp och lät uppdateringen fortsätta utan mig.

Nåväl, upp med tuppen på måndagsmorgonen och i väg till jobbet för min del och simhallen för Woffegubbens del.

På eftermiddagen slängde jag mig på pendeln till gymmet. Körde mitt styrkeprogram mha Milon tre varv som brukligt är. Därefter en timma Indoorwalking med Karin som är som ett enda stort leende hela passet igenom 😉

Vä hemma kändes allt helt OK, körde en maskin tvätt och kom väl i säng runt midnatt. Somnade som en sten men vaknade vid tresnåret med magplågor som var mördande.
På något sätt tycks jag i alla fall ha somnat om och vaknade först när klockan ringde. Lade mig på spikmattan som vanligt men det blev inte långvarit för jag fick rusa upp på toan och upptäcka att det var diarré och pluttanfall. Hmmm?

Nåväl, sådant kan ju hända och efter besöket kände jag mig sådär men tänkte att det nog skulle gå bra att jobba ändå. Det gjorde det men jag kände mig illamående och otroligt trött hela dagen.

Avbokade dagens gympass som skulle bestått av styrka samt avslutande RPM – jag hade inte klarat det hur gärna jag än velat det!

Åkte sedan raka vägen hem och bäddade ner mig och jag har sovit runt! Som en död!

Jag vet inte vad detta berodde på för jag hade inte ätit något olämpligt så vitt jag kan förstå? Möjligtvis kan det berott på en kombination av trötthet och spänning till följd av resan till och från Tyskland. Det var intensivt men fantastiskt roligt hela tiden så jag kände inget av det där men kanske kommer det i efterhand när det är över?

I dag känner jag mig dock fit for fight igen och hoppas att jag kan genomför dagens inbokade pass på gymmet. Vi får väl se?
Jag känner mig hopplöst efter med uppdateringar här – har ju så mycket fina bilder från vår resa och åttioårsfesten men det får komma när det kommer 😉

4 kommentarer tillHujedamejjen

 • Skönt att du är bättre
  Lycka till i kväll på gymmet 🙂
  Kram

 • Eva-Lena – Tack! Det är ovanligt att jag blir så kass men det hjälpte med en natts god sömn ( och för all del kväll) 😉 Jag hade en riktig höjdarkväll på gymmet. Stefan är ju tillbaka, sedan förra veckan som jag missade då vi var i Tyskland, på både Spinning Puls och Indoorwalking. Så det blev en helkväll då jag körde styrka mha Milon innan passen. Nu är frågan om jag kan sova i natt?

 • Lotta

  Äntligen du e tebax. Jag har saknat dig, hade jag inte sett dig på jobbet hade jag nog blivit riktigt orolig. Tro´t eller ej men din blogg tillhör min dagliga rutin 🙂
  Kram

 • Lotta> Du är då för go! Lovar att hinna i kapp med Tysklandsresan i helgen 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>