En helt vanlig söndag…

SOM BLEV SÅ HIMLA MYSIG med spinning i Belgien, fika med goda spinningvänner på Lsc och när Woffegubben hörde rykten om fika så hängde han på oxå…ja, inte på spinningen men väl fikan 😉

Jag började dagen med att powerwalka till gymmet…

Det var lite tungt med all nysnö…

Med andan i halsen kom jag dock till slut fram, misstog mig lite på tidsåtgången om man säger så . Målet var dagens spinningtur i Belgien men vår fantastiske spinnigledare Stefan. Han med dom små millimetrarna och runt runt tramp tramp. Det är så tryggt att höra dessa ord tillsammans med alla andra om höjningar och sänkningar på kadensen 😉
Det blev som sagt en tur i Belgien på 42 km och storbilds-TV på miljön med massor av kullersten och en och annan vägbula 😉 Lite backar och en fantastisk publik som alla hejade på Lerums sportcentrum och vi vann förstås som vanligt – helt och hållet tack vare Stefan som får oss att ge allt.

Vi hade redan tidigare bestämt att vi skulle inviga det nya fiket på gymmet och då hängde förstås Woffegubben på (när han hörde ordet fika) så han anlände när vi cyklat färdigt och duschat. Så himla mysigt! Med kaffe och nybakad kanelbulle…

Sedan drog vi vidare till Ikea eftersom jag behövde kompletta med lite ljus som blev så mycket mer 😉
Och på vägen hem blev det en tur till ICA…

Sent omsider lite middag och nu är det bara packning som återstår. Packning för måndagens arbete och gym…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>