Nåja…

NÅGONSTANS I BAKHUVUDET finns ju tanken att jag borde putsa fönster. Fast å andra sidan behöver man inte gräva så djupt – det räcker med att titta ut 😉

Jag började i och för sig dagen med frukost på bacon, stekt ägg och tomat samt kaffe på nymalda bönor som Woffegubben fixat. En god början skulle jag vilja påstå. Speciellt när man sovit ända fram till 09.00 – vilket jag inte trodde att jag skulle klara eftersom jag oftast vaknar tidigt när jag är ledig. Men i dag lyckades jag 😉

Jag hade inga som helst ambitioner med att hinna med husets alla fönster på en dag så jag är nöjd med att ha putsat allrumet och kökets fönster + altandörr. Höstgardiner är uppsatta och mattorrna i köket utbytta till passande sådana. Orchideerna har fått sin omvårdnad med dusch och ans. Alla golvljusstakar har diskats och nya ljus däri. Dukar har bytts mot passande till höstdukar och då förstås sanerats innan 😉 Jag får helt enkelt känna mig nöjd med detta och fortsätta sakta men säkert med rum för rum…

Ovan tog hela dagen och lite till i anspråk så det var hög tid att få till dagens middag. Jag hade några morötter som behövdes tas om hand. Detsamma gällde nötfärs och fyra mozzarellaostar och fetaost i tärningar så…
Jag skalar och skivar morötterna samt kokar dem knappt mjuka och fyller botten på en ungsfast form…

Jag fyller på med lite fetaosttärningar…

Fyller sedan på med den stekta nötfärsen som också innehåller både gul och vit lök…

Därpå kommer ännu ett lager med morötter och fetaost…

Ja…mer nötfärs, mozzarella samt lite riven ost…

In i ugnen och simsalabim har vi en falsk lasagne…

Det var gott!

Det blir inte så sent för min del i kväll eftersom jag ska upp tidigt i morgon för att jobba på jobbet…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>