Förbaskade armont…

I GÅR MORSE VAKNADE JAG RUNT 07.30 som vanligt, lite sur över att jag aldrig kan sova vilket jag önskar mig mellan måndag och fredag varje vecka. I vilket fall som helst lade jag tillrätta igen och hade väl ingen förhoppning om att somna om MEN det gjorde jag och vaknade 13.15!!?

Gissa om jag fick panik! Hela dagen ”bortsovd”! När jag sansat mig insåg jag att om jag inte hade behövt den sömnen hade jag inte sovit till 13.15. Å andra sidan är jag fascinerad att jag kunde sova eftersom min arm, höger, fortfarande gör så ont så jag knappt sover på nätterna. Hur jag då kunde somna om är mig en gåta?

Dagen, som ju då var halvgången redan, började med att jag fixade veckans frukostar + dagens då förstås. Det innebar att det inte blev någon middag utan vi gick direkt på efterrrätten som var blåbärspaj och som vi avnjöt till dumburken till filmen 9 månader.

I dag vaknade jag i ”normal” tid och förstår nu att normalläget har återvänt 😉

Det regnade fortfarande och regn var det hela lördagen också så jag blev lite rastlös och övertalade Woffegubben att vi skulle åka ut och handla. Vi hamnade i Ullared 😉

Några julklappar blev avklarade – allihop till Leon 😉 Herreminje vad mycket roligt det finns till dom små – jag blev som en barnunge och konstaterade att flera av leksakerna, fram för allt Brios träleksaker, är precis likadana som vi köpte till våra barn.

Nåja, nu är det som det är när det inte blev som det skulle. Vi skulle ju ha röjt i trädgården och kört avfallet till tippen men att göra det i ösregn – näää.
Dessutom vill inte min högerarm bli bra. Nu har jag haft värk över en månad så nu funderar jag på om jag inte borde söka läkarhjälp. Det gör till och med ont när jag sitter still och inte gör någonting och det är nog det värsta. Jag menar att om man har ont vid vissa rörelser – ja, då undviker man dem. Jag har svårt för att somna när det gör ont och jag lider alla helvetes kval hela dagarna på jobbet! Jo, jag ringer nog i morgon till doktorn 😉

4 kommentarer tillFörbaskade armont…

  • Låter som en väldigt bra idé att gå till doktorn med den armen. Inte bra att ha ont så länge. Har aldrig i hela mitt liv, inte ens när jag varit sjuk, sovit så länge som till 13.15… Var du inte alldeles mossig i huvudet när du vaknade? Sover jag lite middag så brukar huvudet vara inlindat i bomull när jag vaknar och huvudvärken ett faktum…

    Ha en bra dag!! Kram

  • Klart du ska gå till doktorn. Om de inte hittar något är det nog dags för ett besök hos en duktig naprapat/sjukgymnast. Kan vara att ngn muskel är kort och orsakar problem pga det. Kram!

  • Lena> Nej, mosig kände jag mig inte men lite ångestladdad för att jag sovit bort dagen. Trots att jag sedan var otroligt utsövd gjorde jag inte många knop på grund av min onda arm. Är riktigt trött på den nu…

  • Anna> ja, jag ska ringa nu på morgonen. Det går ju ut i ryggen och upp i nacken också så jag vete tusan vad det kan vara? Det har ju hållit på i en månad nu och inte blivit bättre – tvärtom så blev det sämre den här helgen och det är ju märkligt då jag inte gjort något ansträngade alls ;-(

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>