Utskälld på vägen hPM

VI HADE BILEN FULL av wellpapp efter gårdagens uppackning av fåtöljerna så det blev ett stopp på vägen hem vid Stenkullen. Bakom gymmet finns nämligen en återvinningsstation. Det i sig gjorde ju att vissa möjligheter öppnade sig…t ex att jag kunde powerwalka resten av vägen hem 😉

Det i sin tur dövar mitt dåliga samvete för urusel vecka vad gäller träning och motion 😉 Å andra sidan vet jag inte hur jag skulle fått ihop det med mer aktivitet heller. Nåja, en minusgrad och Ifånen på fickan avgjorde att det fick bli en pw hem med Runkeeper påslagen. Jag har ju förvisso gått den här sträckan tusen gånger (känns det som om i alla fall) men aldrig sett resultatet på en kartbild förut ;-O

Och jag bev som vanligt utskälld av min kompisar på byvägen…

1_20100122PWhem.jpg

Nåja, jag kan givetvis hålla med om att min ”Bättringsväg” mellan Stenkullen och Gråbo inte ger så många överraskningar – rakt, rakt och ännu mera rakt men ändå 😉

Dagen i övrigt var lagom stressfylld – inte varje dag man kan säga det. Det blev t o m kaffe och tårta på eftermiddagen eftersom en kär kollega firades för sin 50-årsdag. Tårta är ju inget jag borde stoppa i mig men se det struntade jag blankt i dag…

Nu blir det fåtölj resten av kvällen och sedan får vi väl se om Woffegubben får väcka mig för att jag ska kunna gå och lägga mig. Så blev det i går vid ett-snåret på nattakröken.

I morgon borde jag köra ett styrkepass på gymmet men det finns vissa i familjen, ingen nämnd och ingen glömd, som ser fram emot en Skatåstur. Vilket jag i och för sig oxå skulle uppskatta men det beror ju lite på väder och vind. Samt att jag ligger efter en aning både med styrke- och löpträning denna vecka. Fast å andra sidan kommer det ju fler veckor 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>