Att det ska vara så svårt då?!

JODÅ, DOM SATT DÄR igår igen – en djävel på varje axel och lade ner hela sin energi på att övertala mig att inte gå till gymmet. Hela vägen från jobbet – men jag höll händerna för öronen 😉

Det blev veckans första styrkepass vilket innebär att jag inte kommer att nå mitt uppsatta mål, med tre styrkor/vecka, denna veckan heller…

Efter styrkan blev det en liten löprunda på bandet. Himla tradigt det här med löpträning inomhus!

Träning: Styrketräning, superset

Totaltid: 01:21:22

Maxpuls: 125

Medelpuls: 93

Procent av maxpuls: 74

Procent av medelpuls: 55

Förbrukade kalorier: 353

Träning: Löpträning på löpbandet

Totaltid: 00:30:01

Maxpuls: 144

Medelpuls: 134

Procent av maxpuls: 86

Procent av medelpuls: 80

Tid över pulsintervallet: 00:00:06

Tid under pulsintervallet: 00:00:39

Tid inom pulsintervallet: 00:29:16

Distans: 4,15 km

Medel hastighet 8,3 km/h

Förbrukade kalorier: 330

I dag är jag trött som gnu men det beror mest på att jag fastnade framför dumburken och inte kom i säng förrän långt efter midnatt. Vilket får mig att fundera allvarligt på om det är så vettigt att ha datorn i vardagsrummet?

Innan fåtöljerna flyttade hem till oss satt jag endera i mitt arbetsrum (eller som Woffegubben säger – Gelas flickrum) eller ståendes i köket. Då var risken liten att jag skulle gå in i vardagsrummet efter det för att blänga på TV…?

I kväll blir det i alla fall Spinning Race – ett helt otroligt pass med storbilds-TV och ett tempo som heter duga. När vi körde ett intro till detta för några veckor sedan var jag som en blöt fläck efter 😉

Så…det får räcka med det i kväll och förhoppningsvis ska jag komma i säng i tid??

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>