Alpe D’huez igen

I GÅR KVÄLL, SENT visade termometern minus 13,5 så jag beslutade nog redan då att det skulle bli bil till gymmet i morse. När jag sedan steg upp var det i och för sig bara 5,5 minus men det är lite för mycket ändå så det blev bil…

I dag blev det Alpe D’huez och som vanligt, med risk för att vara tjatig, en fantastisk tur med en vår fantastiske spinningledare. Det går bara inte att hålla igen när man spinner för Stefan och det är, trots att det är jobbigt, lika kul varje gång 😉 Att man sedan sedan träffar sitt ”söndagsgäng” är ju inte helt fel det heller 😉 Vi är ett troget gäng som spinner och ett troget gäng som är mangrant där varje söndag. Det är kul och mysigt.

Det var tufft i dag trots att det var min favvorunda! Det förvånar mig lite eftersom veckan i sig inte varit överaktiv precis – men det är väl bara så till och från. Svårt att komma upp i rekommenderad puls men det är väl bara att acceptera för jag cyklade så svetten fullkomligt rann…

Träning: Alpspinning, i dag Alpe D’huez

Totaltid: 01:24:42

Maxpuls: 127

Medelpuls: 112

Procent av maxpuls: 76

Procent av medelpuls: 67

Tid över pulsintervallet: 00:00:00

Tid under pulsintervallet: 00:31:27

Tid inom pulsintervallet: 00:53:14

Förbrukade kalorier: 662

När jag kom hem avnjöt jag Gelas hembakade bröd och somnade sedan in fåtöljen två timmar 😉

Lite tvätt och middag bestående av potatsgratäng, broccoli, tomater (skurna av herrn i huset) samt hederiga svenska kotletter var det som serverades i dag.

Och kvällen ägnades i fåtöljerna, som är himmelskt sköna, och TV. Först såg vi en DVD och sedan lite ”vanlig” TV så snart blir jag expert och kan vara med på fikarasterna och diskutera 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>