Sent i dag igen

FÖRST VAR DET FAKTISKT STYRELSEMÖTE med vår friskvårdsförening efter avslutad arbetsdag. Men sedan blev det lite mer jobb efter det innan det var dags att åka hem som i dag blev utan Woffegubben eftersom han tog bussen hem. Det var bankärende samt klippning på G och då kan man ju inte invänta hustrun som sällan eller aldrig tycks komma i väg i tid numera 😉 Det är för övrigt väldigt ont om nattöppna frisörer och banker just i Gråbo 😉

När jag väl kom hem fick jag räddat mig själv mot snabb svältdöd genom matintag 😉 Och därefter gjorde jag något som jag minsann inte kan skryta med så ofta – jag tittade på Beck från i går som var inspelad på hårddisken. Det sker inte ofta att jag tittar på TV i veckan!

Men huvudet var slut efter dagens vedermödor och jag hade egentligen bara en sak på kvällsagenden och den tog jag efter Beck… Det handlade om rengöring av glidytan på skidorna där klister och kallvalla sedan Långberget skulle avlägsnas inför Kortvasan.

Vi (läs vår fantastiske sektionsansvarige i skidsektionen i GPFF) har hyrt in en proffsvallare som ska valla våra skidor på torsdagkväll, dagen innan Kortvasan. Han kommer till vårt hotell och vill att skidorna ska vara rena och fina så det bara är att ”kleta” på den valla som då gäller. Hörde i dag att det blir cirka sju minusgrader på fredag. Så det innebär kanske att det blir liknande den valla jag hade i Långberget och inte vara klister som förra året på k-vasan.

Om det mot förmodan finns någon som vill följa mina vedermödor via mobil och sms så har jag startnummer 3759 (om jag nu överhuvud taget tar mig i mål i år?). Vi har för övrigt från 3750 till 3767 i gänget från GPFF.

NU är det sängen som gäller!

4 kommentarer tillSent i dag igen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>