Ingen ork kvar

JAG HADE NOG PLANER på att starta min löpträning inför Varvet i dag med att testa mig själv på löpbandet på gymmet. Jag har ju inte löpt sedan – jag minns faktiskt inte när det var sist!?

Men jag var helt slut när arbetsdagen tog slut, eller rättare sagt när vi åkte hem. Jag tog beslutet på väg hem att inte besöka gymmet i dag och sedan vi kom innanför dörren har jag jobbat hela tiden så…

I morse var en låstekniker från Alingsås Lås & Larmservice (A-Lås) hos oss och demonstrerade hur vårt larm fungerar. Det gick alldeles utmärkt och det var en tålig tekniker som tog alla våra frågor på största allvar 😉

Så när vi till sist gav oss iväg till jobbet så larmade vi på och det var spännande värre att komma hem och larma av inom 30 sekunder…

Jag gjorde naturligtvis fel men stod kvar i hallen så inget larm gick av förrän Woffegubben, som har bättre minne, avlarmade på rätt sätt 😉

Det blir varken TV, packning inför nästa resa (fast jag borde) eller något annat mer än packning av gymväska. Den måste bytas ut till något lättare alternativ eftersom Woffegubben vill gå på Båtmässan efter jobbet i morgon. Då får jag ta tåget och uppskattar en något lättare bärbörda än den vanlig gymtrunken som jag använder när jag har bilen fram och tillbaka.

I morgon blir det Cirkelträning samt Spinning Puls och det vill jag inte missa. Fröhoppningsvis är jag inte lika trött som i dag för då kanske jag missar att stiga av tåget i Stenkullen och åker ända till Alingsås 😉

2 kommentarer tillIngen ork kvar

  • Bim

    Måste kännas skönt för att ha larm nu…

  • Bim> Ja, jag gissar att det är en sorts falsk trygghet men i alla fall. Det som retar mig är alla kostnader av att installera och därefter en ständig kostnad varje månad till vaktbolaget – att man ska behöva det menar jag.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>