Skulle vidga mina vyer

TROTS ATT JAG ÄR OFTA I STOCKHOLM kan jag inte påstå att jag hinner utforska staden så väl. Det är mest arbete som gäller och när jag tar min joggingtur på morgonen så håller jag till, för mig, på kända stråk.

I dag när jag anlände föll fan i mig och jag tänkte att nu ska banne mig på ”okända” stigar. Jag gick ner till Kungsholms Strand, som alltid, och bort mot det håll som Sankt Eriksbron ligger, under den och vidare. Första biten var i och för sig känd även för mig men när jag nådde bron som går över till Karlberg Slott (tror jag att det heter) fortsatte jag rakt fram, eller det vill säga jag hamnade i en jättelik byggarbetsplats så rakt blev det ju inte. Men jag fortsatte i strävan att komma ner till vattnet. Jag tror att jag ganska snart hamnade i Fredhäll uppe på höjderna. Här blev jag lite nervös att jag hade villat bort mig för jag såg inga av mina kända landmärken såsom DN-skrapan 😉 Men när jag traskat runt där en stund så passerade jag Steffanies gamla lägenhet och även Rålambspark så då kände jag mig trygg igen. Efter en stund såg jag även DN-skrapan så då blev jag, om möjligt, ändå nöjdare. Därefter kunde jag ju gått längs Norr Mälarstrand men det gör jag ju alltid när jag är här så jag tog bron över till Fridhemsplatsen. Sedan hamnade jag av någon anledning på min favvopub – jag som soppar! Det blev som vanligt en Ceasarsallad och en och annan pilsner men nu är det som det är när det inte blev som det skulle!

Efter pubbesöket gick jag långa vägen hem, dvs ner mot Kungsbron och längs Kungsholms Strand hem. Det blev ungefär fem gånger så långt mot om jag gått raka vägen hem. Men det dövade det dåliga samvetet lite 😉

Så det blev 25 117 steg i dag och dryga 16 kilometer totalt 😉

Nu är det sängen som gäller och jag ställer klockan för löpträning innan saltgruvan men vi får väl se…?

2 kommentarer tillSkulle vidga mina vyer

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>