Kvällen

ÄGNADES ÅT GYMMET och så mycket mer blir det nog inte i dag. Efter tre pass, spinning, core flex samt ett cirkelträningspass om detta kan man se mer här.

I morgon blir det vilodag men undantag för en lite simtur på Valhalla om jag nu hinner det samtidigt som jag ska lösa nytt årskort 😉 Är den Grymme Badmästaren där skickar han nog in mig med ett provisoriskt band tills han fixat det i lugn och ro när jag kommer ut igen. Men jag vet ju inte om han jobbar i morgon så det återstår att se. I annat fall får det blir som det blir med den saken 😉

Därefter, när årskortet är löst har jag i alla fulla fall iinget att skylla på…

4 kommentarer tillKvällen

  • Jag är så imponerad av ditt gymmande.. ösnkar jag hade samma karaktär…

  • Annika> Det har du säkert också men av naturliga skäl är det annat som tar din tid. Jag har inga barn hemma längre och kan i stort sett lägga tiden på det jag själv vill. Det hade aldrig funkat när barnen var yngre med de förpliktelser man har då.

    Tack för ditt beröm!

  • Bim

    Och jag blir trött bara jag läser om all din träning… 😉

  • Bim> Det blir ingen after work idag…känner mig helt ur form ;-( Slutade med allergimedicinen och är nu helt igentäppt??

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>