Hem Kära HPM

SÅ VAR JAG HEMMA IGEN med ett försenat kryss tjugohundra…SJ suger alltså! Ska det vara så himla svårt att komma i tid numera. När dessa tågen började gå för länge sedan var dom framme på sekunden men det var då det.

För mig är det väl egentligen ingen ko på isen, mer än ren irritation, som har en flärdtjänst, läs Woffegubben, som hämtar mig vid stationen men jag tänker på alla andra stackare som ska vidare med andra anslutningar…

Nåväl nu ska här packas gym- och badväska och sedan får jag hoppas att jag sover hela natten i natt 😉

Trots att jag vaknade som en Piggelino mitt i den gångna natten och sedan inte kunde somna om så har dagen gått över förväntan – med betoning på gått för det har jag gjort i massor i dag 😉

I morgon, har jag hört ryktas, kommer altandörrarna 😉 Eftersom jag åker direkt till gymmet blir Woffe den som får se dem först!

Woffe ringde firman i dag och när dom rapporterade att det blir i morgon sade han att då ska jag be Gela ta ledigt och baka en kaka till er som ni kan fika med och så kan hon bilddokumentera…

Snacka om att vara optimist! Jag kan absolut inte ta ledigt i morgon och framför allt inte med så kort varsel. Och när han han tänkt att jag skulle baka. Nu?

Karlar!?

I morgon vankas det Core Flex och orkar jag blir det kanske lite styrka efter det eller möjligtvis kondition men jag misstänker att benen är fullt jämförbara med cementpelare i morgon så det återstår att se 😉

3 kommentarer tillHem Kära HPM

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>