Förutom

MORGONSIM PÅ VALHALLA har det inte blivit någn annan form av motion i dag. Det blev dessutom bara en femhundring på grund av tidsbrist. Jag promenerade sedan i och för sig raskt till jobbet från simhallen så 40 minuter blev det i alla fall totalt.

Kvällen har jag ägnat åt att måla garagedörrarna en fjärde gång och så också med farstukvisten men där hann jag bara halva innan mörkret överföll mig ;-(

När jag kom in från målningen slappade jag faktiskt en stund vid dumburken och tittade på Animal Planet innan jag grep mig an åtminstone hälften av den meterhäga stryktvätten som åter nått en rent livsfarlig höjd. Skulle den ramla över någon av oss på väg ut i gragaet – ja, då kan ingen garantera överlevnad!

Under tiden jag stod där vid strykbrädan funderade jag allvarligt på att förbjuda all användning av blusar, skjortor samt byxor som måste strykas efter tvätt i den här familjen! Och dukar! Varför i hela friden har man dukar på borden som ändå spills ner efter en kvart?! Men när jag nästan var klar med den första halvan insåg jag att jag inte skulle få något gehör för denna min begäran i alla fall så det är väl inte lönt att sätta igång det projektet… Får se om jag tuffar till mig efter andra halvan 😉

I morgon blir det en lång dags färd mot kväll. Först ska vi efter en halv dags arbete ta oss ner till Fjärås för att hämta husvagnen som ska in till Göteborg på ettårs-service. Därefter har jag tid med min favvoinstruktör på gymmet för ett nytt styrkeprogram. Precis när det är klart är det ett pass spinning puls. Ja, det låter som om jag ska få tisdagen att då också.

2 kommentarer tillFörutom

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>