Fjortontusenniohundrafyrtiosex

STEG SENARE HAR JAG avverkat en komma två mil och femhundra meter under en timma, 29 minuter och 33 sekunder löpandes 😉

Klockan larmade 04.50 i morse och nu då är det duschen som gäller och därefter powerwalk till saltgruvan.

Känns helt OK…

Till och med så OK så att jag i full endorfinberusning anmälde mig 😉

4 kommentarer tillFjortontusenniohundrafyrtiosex

  • Bim

    Att du bara orkar… ;-D

  • Snurran

    Vi hade kallt med fint väder här i Stockholm i morse, så jag föerstår att du tyckte det var helt okey (men solen går iofs. inte upp förrän 07.30…) Vad kul att du anmälde dig, då har du något att träna för och se fram emot! *kram*

  • Bim> Jag var ute i går kväll med min favvokonsult så det var kanske lite dövande av det dåliga samvetet 😉 Det blev både god mat och minst lika god pilsner och därtill helt underbart sällskap – på en helt vanlig tisdag ;-O

  • Snurran> Jag hade ingen sol under löprundan men väl lite senare när jag gick till saltgruvan 😉 Lovar att publicera bilder från det men jag glömde förstås kamerasladden hemma så det får bli i kväll och det blir en ren kärleksförklaring till Stockholm 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>