En sorgens dag

DET VAR EN TUNG KILOMETER att simma i dag. Jag fick veta av en simborgarkompis att min bäste simborgarvän inte finns bland oss längre. Han har förgyllt mina tidiga morgnar på Valhalla många gånger genom sitt goda humör och en makalös förmåga att få in ett passande skämt eller komplimang som gjort att livet helt plötsligt kännts riktigt drägligt.

Vi har pratat och skojat med varandra i över tio års tid – och nu finns han inte mer! Mina tankar går till hans fru, som också varit med och simmat varje dag, som nu står där helt ensam efter ett helt liv tillsammans.

Det är bara för sorgligt!

4 kommentarer tillEn sorgens dag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>