En så’n dag!

JAG SMET I VÄG OCH TOG tåget till Stenkullen och gymmet. Var framme i så god tid så att jag kunde värma upp 40 minuter på crosstrainern innan Afron började.

Sedan blev det då en timma Afro Power och det blev ju som det blev när man, som jag, är smidig som ett kassaskåp. Men man måste ge saker och ting en chans och det var himla kul. Jonna vår entusiastiske ledare gör som alltid träning till en njutning och källa för glädje.

Jag har varit på ett sådant här pass för cirka ett år sedan när det var någon introduktion på gymmet men har inte vågat mig dit sedan dess för dom andra, som var med, var riktiga dansexperter och jag kände mig som en elefant i glasbutik 😉 I dag däremot var det ett extrapasss för oss XV:are och det var kul för där var alla nybörjare.

När jag sedan hade duschat bestämde jag mig för att jag skulle gå hem i dag så det blev en avslutande powerwalk på dryga 6 km. När jag kom hem låg Woffegubben och vilade och väntade på att jag skulle ringa om flärdtjänst – så paff han blev 😉

Att jag sedan har passerat 30 000 steg är inte fy skam det heller…Som alltid är alla välkommen till Klubben För Inbördes Beundran att kika närmare här. Alla beundrarmail mottages sedan tacksamt 😉

Nu har jag kört igång en maskin tvätt och det vankas visst någon komedi om en halvtimma på TV så jag tänkte sätta mig och umgås lite med Woffegubben och titta på den 😉

Mest för att ha ett någorlunda ”normalt liv”…frågan är bara hur länge jag hinner titta innan jag somnar 😉

4 kommentarer tillEn så’n dag!

  • Bim

    Simning på morgonen, lunch promenad, Afro Power, och sen powerwalk… Jag skulle nog också somna framför teven efter en sån dag… Ja, just det, du har ju jobbat också! ;-D

  • Bim> Jag är fortfarande vaken 😉 Har tvättmaskin två att invänta innan jag kan krypa ner i den goa sängen 😉

  • Då ”vann” du idag dårå, jag har ”bara” lyckats prestera ungefär 20200 steg idag – fast jag har ju inte dansat afrodans förstås… 😉

    Ha en härlig helg!

  • Snurran> Det var inte illa! *Kram och ha en underbar helg du oxå*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>