En liten kärleksförklaring

MAN SKA INTE TRO mig till fullo när jag gnäller över att behöva fara upp och ner som skottspole till Stockholm. I morse var en sådan där morgon som jag inte velat missa för allt smör i Småland. När jag gick ”hemifrån” efter löprunda och dusch vid åttasnåret kom solen fram och ny dag andades upp…

1_andas.jpg

Att gå den här vägen en morgon som denna är en ren njutning…

2_kanotist.jpg

Färgprakten kan man inte heller klaga på…

3_guling.jpg

Jag kan tänka mig sämre miljöer att uppleva en relativt tidig morgon…

4_undertrekronor.jpg

Solen som silar sig igenom de snart bladlösa träden…

5_solensilar.jpg

Längs Norr Mälarstrand finns så ini vassen mycket ögongodis…

6_inivassen.jpg

7_norrmalarstrand.jpg

Också svanparet som hållit sig här hela sommaren i den lilla viken…

8_svanpar.jpg

Vattnet var spegelblankt…

9_spegelblanktvatten.jpg

Dom kunde väl städat lite – dom visste ju att jag skulle komma 🙂

10_vissteattjag.jpg

I går kväll var jag och min favvokonsult ute och åt lite god mat samt att det slank ner en och annan pilsner. Vi var på Jensen’s Bøfhus på Sveavägen. Fin restaurang med relativt bra priser. Ja, det blev en bra kväll.

I dag har vi installerat systemet på en citrixserver och det var intressant att få vara med. Och jag hade turen att få luncha med Anna som kom över till oss. En liten pratstund och lite umgänge är aldrig fel när jag ändå är i krokarna 😉

Nu ska jag inte åka tillbaka till Stockholm förrän på måndag i nästa vecka.

4 kommentarer tillEn liten kärleksförklaring

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>