Precis som jag trodde

SÅ SKULLE INTE TIDEN RÄCKA TILL så mycket mer än att ha marktjänsten när hela familjen var samlad. Det var det värt för vi hade en helt fantastisk helg tillsammans och till och med uppehåll på midsommaraftons kväll så att vi alla kunde sitta tillsammans ”ute på gatan”. Jag han inte ta så många foton själv men vem skulle väl gjort detta bättre än än familjens alldeles egna PO (pressofficerare) 😉.

Jag är så glad och nöjd över att vi hade sådan tur med väder och vind och i dag när Steffanie och Peter åkte hem kändes det lite sorgligt men man får vara glad över det som varit. Anna och Oskar är kvar några dagar till så vi får njuta lite till. Jag ska , så fort tiden tillåter, skriva lite mer och publicera några av mina egna bilder.

5 kommentarer tillPrecis som jag trodde

 • Bim

  Har tittat på Steffanies kort nu, och dom var jättefina! 🙂

 • Det har jag också gjort och jag håller fullkomligt med föregående talare 🙂 Ni verkar haf haft en ljuvlig helg tillsammans! (fast jag tänkte på en sak, när Stephanie presenterade bilderna skrev hon att de hade spenderat tid tillsammans med syster, ”måg” och TRE hundar, men Ila var inte med på ett enda foto… :-/ *fubbigt*

 • Snurran> Nej, hon får ju inte röra sig utan måste vila och ligga still. Jag har dock tagit ett foto när vi midsommarfirar alla ”ute på gatan” för då ligger hon under bordet i sin bur. NU ska jag bara få tid att blogga och publicera det också. Annars kan du titta på http://anna.pudelbus.com/blogg/

 • Det gör jag nästan varje dag 😉

 • Ahnna

  Gott att du kunde bara njuta dina nära och kära. Vi finns ju här jämt./Ahnna.

  p.s korten var underbara

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>