Borde varit död?

ÅTMINSTONE OM JAG SKA GÅ EFTER PULSKLOCKAN på dagens löpträning. Först hade jag 161 i puls innan jag ens hade börjar springa. Sedan gick den ner till 0 – jävla pulsklocka! Jg vet inte vad det är som stör för något är det säkert.

Efter tio minuter gav jag upp och startade om från början. Då blev det lite bättre men rätt som det är så sticker den upp till oanade höjder och rätt som är det noll igen.

Första halvtimman var inget vidare för jag hade ont i benhinnorna men det gav med sig till slut. Jag sprang sakta i dag och det blev en tur på 7,46 km på 1 timma och 12 minuter. Jag smällde av lite mer än 600 kcal.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>