Tredje soppdagen

DET BLEV TUSINGEN PÅ VALHALLA i morse och sedan promenade jag till jobbet. Det kändes fortfarande ganska OK då men nu i kväll känner jag mig lite sliten, trött och hungrig.

Styrkepasset blev av i kväll men jag sänkte några vikter så nu börjar det väl med en viss försvagning med anledning av det ringa antalet kalorier jag får i mig. Jag hade också en duvning med min instruktör och fick rättat en del jag gjort på fel sätt.

Just nu tvärsnöar det ute och man kan ju bli less för mindre! Men dagen har varit fin så kollegan och jag tog oss en skön promenad på lunchen i strålande sol. Dagen har med andra ord varit helt OK, lite telefonmöten och ett ”riktigt” möte på eftermiddagen men däremellan har jag faktiskt hunnit arbeta lite också 😉

Jag ska känna efter under morgondagen om jag mäktar med det spinningpass jag har inbokat i morgon annars avbokar jag helt enkelt.

4 kommentarer tillTredje soppdagen

 • Är det verkligen vettigt att gå på den här soppdietgrejen en gång till? Du som rör dig så mycket, det måste ju finnas sätt att hålla/tappa vikt på och ändå äta?

  Verkar jobbigt för kroppen med den här jojo-grejen. Först äta och träna massor o allt är som det ska. Sedan dra ner på träningen och inte få i sig mat och tappa muskler.

  Nä. Morsan, skippa den där Xtravaganza-grejen nu tycker jag och snacka med en normal dietist om du inte känner att du behärskar matintaget på egen tass.

  Var rädd om din kropp – jag blir livrädd och lite arg när jag läser om hur du misshandlar din. Här sitter jag med min muskelvärk och önskar inget annat än en kropp som fungerade som den skulle.

  Om du känner dig trött, sliten och hungrig så ÄT !!! Det är emot all common sense att hålla på med de där jäkla sopporna och vara så aktiv som du är. Detta skriver jag av kärlek till dig- det vet du!

  Det är ju inte en hållbar idé det här med xtravaganza om du gång på gång ska behöva gå på soppdieten. En gång kan jag köpa, men nu måste du hitta ett förhållningssätt till ätandet och matintaget som är normal och som passar din aktivitetsnivå.

 • Anna> Tack för din omtanke! Jag måste dock rätta dig att det här är inte någon jojo-grej. Det går inte att jämföra på en och samma dag. Med sopporna får jag i mig allt kroppen behöver. Vad jag måste göra nu är bara att hitta balansen och jag kommer inte att sluta träna. Men med 500 kcal/dag säger det sig självt att man får hitta en träning som passar till det intaget. Det är av precis den andledningen som jag väntat till nu då jag hade Kortvasan och cyklingen av Vasaloppet framför mig. Nu har jag en ganska lugn period där jag inte har några större grejer inplanerade. Jag kommer dock att testa vad jag klarar för att veta hur jag ska träna under sopperioden.

  Kram

 • Bim

  Här var massor med snö när vi vaknade i morse… 🙁 Men den försvann snabbt, och nu på eftermiddagen har det varit VÅRVÄDER! 🙂

 • Bim> Jag såg det på dina ljuvliga promenadbilder att ni fått ”våren” för en dag eller så. Vår snö var också borta i morse som tur var och dagen har varit helt fantastisk trots nordanvindar. Men solen har gjort vad den kunde för att kompensera 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>