Jisses…

…VAD TUNGT DET VAR ATT STIGA UPP I MORSE! Hujedamejjen – jag hade nog kunnat sova hela dan! Därav kom vi lite sent till simhallen i morse så det blev bara en femhundring men jag brukar ju försvara mig att fem hundra meter är bättre än inga metrar alls 😉

Däremot blev det ingen promenad från Valhalla till jobbet för det ösregnade i ordets rätta bemärkelse och egentligen hade jag nog velat gnälla över det men så länge vi har snövallar kvar där hemma så gäller det att bita ihop. Så jag åkte, för ovanligehtens skull, bil till jobbet dårå.

En ganska så bra dag på jobbet – bara ett MBL-möte och ett styrgruppsmöte med friskvårdsföreningen som vi hade på lunchen. Resten av dagen kunde jag ägna mig åt mitt jobb 😉

När arbetsdagen var till ända blev det gymmet för mig. Jag hade ett spinningpass på 45 minuter inbokat men innan dess hann jag med en 40-minutare på crosstrainern som uppvärming.

Mer än så blev det inte i dag!

Väl hemma ägnade jag mig åt hemmets väl och ve…dvs jag tog mig an kylskåpet för rengörning. Den sista tiden har kylskåpsdörren liksom fastnat varje gång man öppnat den och jag misstänkte att det kanske var något klegg någonstans som orsakade detta. Det blev med andra ord en välbehövlig sanering av kylskåpet.

1_stadatkylskap.jpg

Jag trodde inte det var sååå länge sedan jag gjorde i ordning där inne sist men jag hittade saker och ting som borde varit förbrukade redan för ett år sedan … eller mer … i detta det Müllerska kylskåpet…

Nu ligger dessa i tryggt förvar i soptunnan eftersom dom av någon anledning överlevt sig själva 😉 Och dörren tycks fungera utan att fastna varje gång man öppnar…

2_tveksamt.jpg

I morgon ska det bli soligt på våra breddgrader är det sagt mot skillnad från dagen, och för all del kvällen, som varit och fortfarande är ett evinnerligt ösregn. Det finns vissa funderingar på att ta med cykeln till morgonen på bilen för att cykla hemöver på eftermiddagen… Det är bara ett aber med denna tanke – jag är anmäld till ett spinningpass på 60 minuter i morgon kväll på gymmet 😉

Men hallå? Det finns säkert värre saken än så här i livet 😉

2 kommentarer tillJisses…

  • Bim

    Och här i Stockholm så har vi haft underbart vårväder i ett par dagar nu! 😀

  • Bim> Har förstått det när jag kollat in din och Snurrans bloggar. Här har varit fint i dag men annars har det varit varmt men mulet. I alla fall ingen mer snö – ännu…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>