Vilken härlig start på dagen

JAG ÅKTE BUSS TILL JOBBET I DAG och det är på sätt vis en helt ny rutin då jag oftast åker tillsammans med Woffegubben där vi startar dagen på Valhalla med att simma. Sedan brukar jag vanligtvis gå från Valhalla till jobbet. Dessa rutiner kan jag göra i sömnen.

Det småregnade en aning men inte värre än att man stod ut den korta bit jag har att gå till bussen.

Vi var ett gäng på cirka 20 moltysta åkare väntandes på bussen som anlände 06.49.

Jag reagerade direkt den totala tystnad och att varje passagerare liksom hade nog med sig själv. En soft belysning i bussen förstärkte tanken på att jag faktiskt tyckte det kändes ganska mysigt.

Själv agnade jag bussresans tid till att lyssna på min kursuppgift till första träffen med LifeTime som är på onsdag. Första avsnittet hamnade om muskulär avslappning.

När jag steg av på Nisseplatsen och tågade genom centralstationen slog det mig vilket ställe egentligen en centralstation är. Full av liv och rörelse fast morgonen fortfarande var ganska arla. Jag hörde hjul från resväskor som drogs, mötte mängder av folk, gåendes åt något håll, med kaffemuggar med lock på i händerna, massor av människor som helt enkelt var på väg någonstans. Många satt på centralens alla varierande fikaställen och drack kaffe samt åt morgonfralla. Jag kände mig helt enkelt glad!

Det var uppfriskande att få möta den här scenen en tidig morgon. Det gjorde inte så mycket att det regnade 😉

Jag är medveten om att det kanske inte är lika uppiggande om man färdas så här varje dag men det gör jag ju inte så det var riktigt mysigt!

2 kommentarer tillVilken härlig start på dagen

  • Jag tycker det är helt okey att åka kommunalt, gör det tre dagar i veckan numera, när jag jobbar fackligt. Det som kan vara jobbigt är när det blir stora förseningar och knökfullt med folk, men för det mesta fungerar det jättebra. Det bästa med att slippa köra själv är att man kan slappna av och läsa en stund eller bara sitta och fundera på allt och inget 🙂 *kram*

  • Bim

    Vilken mysig beskrivning! 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>