Vad ska man säga?

JAG STEG UPP TIDIGT för jag hade en tanke att jag skulle löpträna lite på gymmet innan LRM-passet som startade 10.30. Men inte fasen kom jag i väg. Först jobbade jag lite hemifrån och det var ju en sak men sedan lyckades jag gå här och skrota med allt och inget så när jag väl fick ändan ur vagnen så hann jag precis till passet.

DET var lika tufft som första gången…men det hade jag lyckats förtränga och hängde med gjorde jag inte denna gången heller. Så när stegkombinationen på stepupbrädan var som bortblåsta försökte jag hänga på så gott den nu gick – jag stod i alla fall inte stilla 😉 Efter 75 minuter, som passet varade, stod jag i valet och kvalet om jag skulle försöka mig på lite löpning.

Sagt och gjort, jag knappade in intervall och lyckades springa fort i 20 minuter och 46 sekunder vilket tog mig 3 km. Sedan saktade jag in en aning och gick snabbt i 38 minuter och 1 sekund som blev 4 km till. Efter det var jag som en blöt fläck och gav upp för i dag.

Väl hemma igen blev det lite käk och en stunds vila – det var i alla fall tanken. Men jag somnade in så himla gott och vaknade alldeles nyss ;-(

Nu ska jag gripa mig an att svabba av toaletterna. Woffegubben städade nämligen resterande när jag var på gymmet.

Sedan blir det som vanligt här i det Müllerska huset – sen middag!

Jag har bokat bana för badminton till i morgon – vi får hoppas att jag klarar av att röra mig då 😉

3 kommentarer tillVad ska man säga?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>