På väg hPM

OJ, VAD HELGEN GICK FORT nu är jag redan på väg hem. Sitter på tåget medan mörkret snabbt kommer i kapp. Det har varit en fin helg och mycket rörelseglädje. Senast i morse gick vi en härlig promenad längs vattnet. Får se om jag kanske hinner lägga ut lite bilder från den innan dagen är slut.

Woffegubben kommer och hämtar mig på Göteborgs Centralstation när jag anländer. På väg hem ska vi handla lite mat och sedan, ja då är kvällen i stort sett slut. Lite uppackning förstås och så förberedelser inför arbetsveckan. Ungefär som alla andra söndagskvällar 😉

Woffe skulle roa sig med att tvätta bilen i dag och sedan ta sig en simtur på Valhalla vilket inte är så vanligt förekommande på söndagar annars.

2 kommentarer tillPå väg hPM

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>