Oj – är det redan onsdag!

JAG LIGGER REJÄLT EFTER IGEN men det är bara att konstatera – tiden räcker inte till!

I måndags kväll hade vi årsmöte med facket…

1_ordforande.jpg

Vi hade inte bara årsmöte utan besök från Ledarnas förbund där vi fick lite matynyttigt inför löneförhandlingar.

Efter avslutat årsmöte med allt vad det innebär så drog vi, hela gänget, vidare mot restaurang Krakow som är en restaurang med polska specialiteter.

2_krakow.jpg

Vi hade, som alltid en trevlig kväll i detta gäng som består till 98 % av det manliga släktet 😉 Bara jag och min närmaste kollega är av det motsatta könet. Att äta god mat och dricka en och annan pilsner i gott sällskap är ju aldrig fel. Det fanns massor av spännande rätter på menyn tyvärr ingick kött i de flesta men jag lyckades få en kycklingsallad, Krakow Sallad, till förrätt och Panerad ost med stekt potatis, tartarsås och sallad till varmrätt…

3_forratt.jpg 3_huvudrattost.jpg

En kollega tog en rätt som heter Rövarens Spis – wokad oxfilé med färska grönsaker serverad i rågbrödsskal…

4_ovanligaratter.jpg

Många var det som valde Oxfilé Wawel – rostade grönsaker, stuvade svampar, klyftpotas och bearnaisesås…

5_ovanliga2.jpg

Min närmaste kollega och arbetskamrat valde Zigenarplätt – välkryddad köttragu mellan 2 potatisplättar, sallad och gräddfil…

6_ovanliga3.jpg

Det var superläckert och väldigt spännande med lite annan mat än den traditionella restaurangmaten. Alla såg både mätta och belåtna ut efter den här matorgien 😉

Hit ska jag nog lura med mig Woffegubben vid tillfälle.

Vår ordförande och jag poserar…

7_ordforande.jpg

Vi bröt upp innan midnatt och det var nog ganska så lagom en helt vanlig vardagskväll. Med tanke på att jag skulle ut på ytterligare ett äventyr innan jag till sist äntrade hemmet ??

Jo, jag hade bestämt mig för att gå tillbaka till Nisseplatsen ,där jag skulle ta busse hem, och eftersom restaurangen låg på någon tvärgata till Vasagatan så kändes det inte som något bragd att hitta tillbaka. Sagt och gjort jag traskar ner till vad jag trodde var Vasagatan och gick i den riktning jag trodde var den rätta.

Men efter en stund kändes det fel…jag vände mig om och såg en spårvagn med nummer sju på där destinationen var Tynnered och som åkte samma håll som jag gick!!? Alltså helt fel håll!

Jag gjorde det enda rätta – ringde till Woffegubben som ledde mig rätt och så småningom fick mig på rätt spår 😉 Jodå, jag hann med bussen och var visserligen inte hemma förrän efter midnatt men jag fick mig å andra sidan en skön promenad 😉

4 kommentarer tillOj – är det redan onsdag!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>