Lång dags färd mot kväll!

JAG HADE BESTÄMT REDAN INNAN att jag i dag skulle köra ett motionspass på gymmet. Så strax före nio brummade jag i väg dit.

Först värmde jag upp med 20 minuters gång (1,9 km) i ganska maklig takt. Sedan ställde jag in motionsbandet på 90 minuter. MIn första ambition var att orka springa 5 km problemet är ju bara att det är så innihelvetes (ursäkta språket) tråkigt att springa på ett löpband så det gäller att motivera sig 😉

I dag började jag med att de första fem minutrarna gå upp till 8,0 km/timme och sedan höjde jag till 8,5 km/timme och tänkte att det klarar jag nog i fem minuter. MEN efter fem minuter höjde jag till 9,0 km/timme och det kändes faktiskt helt OK så efter ytterligare fem minuter blev det höjning till 9,5 km. Jag log hela tiden kan jag lova för så fort har jag inte ens tänkt att jag någonsin skulle klara!

Nåväl sedan sänkte jag i samma takt som jag hade höjt, dvs från 9,5 till 9,0 och sedan till 8,5 och svetten rann visserligen men jag klarade av att andas utan hjälp och jag stor fortfarande på benen 😉

På 34,43 minuter sprang jag 5 km! – där stannade jag av ren och pur förvåning! Så fort har jag aldrig sprungit! Nu får vi inte glömma, för all del, att det är en sak att springa på ett löpband men ändå 😉

Av ren glädje sprang jag sedan ytterligare 2,5 km vilket tog 17 minuter och 48 sekunder i anspråk.

De resterande 37 minutrarna och 39 sekunderna gick jag snabbt – det blev ytterligare 4 km!

Sedan avslutade jag på crosstrainern i 30 minuter och ute sprakade solen loss så man kunde tro att det var en vårdag! Därmed fick det vara nog. Jag duschade och åkte hem för att möta Woffegubben i full färd med dammsugaren. Så jag sade åt honom att släppa taget så vi kunde åka ut och handla tillsammans.

Det blev Aliingsås med torgdag och hela härligheter samt fika på Storken, ett av alla de mysiga caféer som finns i Alingsås.

Därefter blev det lite inköp av specerier på ICA och sedan hem. Tänka sig att jag lyckades trolla bort hela dagen utan att ha packet en endaste pinal inför vare sig Stockholmresan eller Thailandresan! Det kräver sin man kan jag lova 😉

NU vankas en sen middag hos Müllrarna och i morgon är det besök vid mammas grav då det är födelsedag. Det ska förhoppningsvis ske ihop med storebror och Bitten, vilket numera är en tradition. Sedan är det badminton på sena eftermiddagen. Har jag tur hinner jag inte ens tänka på packningen i morgon heller 😉

6 kommentarer tillLång dags färd mot kväll!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>