Inget vidare

JAG STEG UPP RELATIVT SENT för att vara mig! Men det var gott att sova ut och jag visste ju redan i går kväll vad som stod på agendan, omprissättning och badminton…

Woffe kom upp när jag precis hade börjat jobba och berättade att han var dålig och bad mig avboka badmintonbanan vi hade bokat till 16.00 i dag. Så fick det bli.

Jag fortsatte mitt jobb, skönt att kunna göra det hemifrån och inte behöva åka ner till jobbet. Vad jag inte visste då var att det skulle ta hela dagen i anspråk…så när vi egentligen skulle gett oss i väg för att spela badminton var jag inte på långa vägar klar! Alltså inget ont utan att det för något gott med sig?!

1_jobbat.jpg

Ja, sedan har jag fallit för trycket 😉 Det vill säga att två av stakarna har kommit upp. En i köket och en i allrummet. Jag har inte haft dessa eller några av alla våra andra på många år eftersom vi alltid reser bort över jul, nyår och Trettondehelgen. Jag har alltid hävdat att det bara blir en massa jobb när man väl kommer hem med att plocka bort eländet igen. Men i år, till skillnad mot alla andra år, åker vi inte förrän 25/12 så jag tänkte att jag borde kanske ändå sätta upp några. I alla fall där jag är mest 😉 Så det blev allrummet och köket.

Jag putsade fönstren och hängde upp andra gardiner, visserligen inte julgardiner men ändå något mindre somrigt än de som fanns där, och ”badade” alla orchidéerna och satte upp nya gardiner och stakar…

2_koketjul.jpg

Och allrummet…

3_allrummetjul.jpg

Uj, uj, vad besvärligt det blir i morgon när Woffe är sjuk…Jag får helt enkelt ta bussen eftersom jag ska ut och rumla efter jobbet. Detta får mig att tänka på hur bra jag har det som har egen färdtjänst i normala fall!

4 kommentarer tillInget vidare

  • Det blev fint med dina ljusstakar iallafall, hoppas gubben tillfrisknar fort – och inte smittar dig med någon stygg bacill.. *kram*

  • Bim

    Jättefint blev det! Men hänger det inte en Påskkärring i köket också!? 😉

  • Snurran> Nej, vi får hoppas att det är snabbt övergående och att jag håller mig på benen för jag har ju inte tid att vara sjuk 😉

  • Bim> Jojomensan, och den har hängt där i många herrans år – året om. Jag har en ändå finare…en riktigt häxa…med vårtor och allt som jag köpte när jag var i Prag för många år sedan. Men den är så stor så den kan inte hänga i något fönster utan har en alldeles egen plats i ett hörne i allrummet och hänger från taket och ner.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>