Packad

OCH KLAR INFÖR MORGONDAGENS RESA (fast jag menar ju egentligen redan i dag…) till Den Kungliga Huvudstaden. Mötet, som jag ägnat kvällen åt med företagsledningen var mycket givande och för all del även trevlig. Det serverades inte bara framtidsplaner utan även god mat och dryck samt lite ledigt umgänge till kaffet.

Jag gillar vår ledning – så är det bara! Och att införa detta möte som en årlig tradition tänker jag inte protestera emot.

Färdtjänsten, läs Woffegubben, hämtade mig efter avslutat möte. Väl hemma fick jag eld i baken och packade morgondagens väska inför resan. I morgon, tidigt, kör Woffe mig till Landvetter för inchekning 08.30 och sedan åker han vidare mot jobbet. Det ska bli spännande att få ta tag i genomförandet av det projekt vi kört i nästan två år. Jag ser fram emot detta även om det givetvis innebär en del ”inkräktande” på mitt goda liv såsom gym och fritid.

Nu är det sängen som gäller!

4 kommentarer tillPackad

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>