Ett år till

JAG BÖRJADE MIN DAG MED ett halvtimmes Spinningpass och ett haltimmespass med PowerYoga med min favvoinstruktör Jonna. Det var inte fel trots att jag kom några timmar senare till jobbet och förstås då inte simmade. Men omväxling förnöjer – eller hur?

Efter jobbet hade jag då en träff med ovan nämda för en individuell träff för forsättning på det jag påbörjat – nämligen min resa till ett bättre liv genom xtravaganza. Fortsättningen heter LifeTime. Jag behövde inte klargöra det jag trodde – att jag kanske inte kommer att vara närvarande på alla träffar pga jobbet för det hade hon redan förstått! Jag behövde knappast heller förklara min eftersträvan om en balans i min träning där jag betonade att det var viktigt för mig att själv känna mig nöjd…hon hade fattat det också 😉

Jag har sagt det förr men det tål förmodligen att upprepas – ett gym som detta får man leta länge efter! Hela personalstyrkan är helt underbara och duktiga! Jag är sååå glad att jag bytte – det enda man kan ångra så här i efterhand är jag offrade tre år på det gamla!

Men nu är det som det är när det nu inte blev som det skulle och jag glädjs varje dag över att jag åtminstone nu och sedan mer än ett år tillbaka har hamnat rätt i tillvaron med gymmet.

Första gruppträffen blir nästa vecka på onsdag och nästa individuella träff blir 14/12. Jag har lite hemläxa att göra till den första gruppträffen och så även till den individuella men det ska jag göra med glädje!

Jag är glad över mitt belsut för jag kände mig inte riktigt mogen att ”stå på egna ben” ännu – sedan må det kosta vad det kosta vill!!! Det är ju faktiskt mitt liv det handlar om…

I morgon blir det MRL-pass…mage, rumpa och lår på gymmet 😉 75 minuter – om jag överlever så länge 😉 Och på söndag blir det badminton med Woffegubben ”som vanligt” 😉 Kanske hinner jag genom mitt styrkepass innan – om jag nu vågar…?

Så om jag inte updaterar så vet alla varför!

9 kommentarer tillEtt år till

 • Du har väl laptop?? Den får du helt enkelt placera helt nära sängen så du kan uppgradera trots att du inte tar dig upp ur sängen på måndag morgon.. (träningsvärk) 😉

  Ha det gott! *kram*

 • Snurran> Här kommer man inte undan 😉

  Ha en underbar helg! *Kram*

 • Bim

  Och jag håller med Snurran! Uppdateringar vill vi ha! Även om de (enligt dig) är korta och tråkiga! Bättre det än inga uppdateringar! ;-D Ha en toppenhelg nu! *Kram*

 • Bim> Detsamma för dig, du om något tycks vara i behov av en helg med återhämtning och lite vila och mys. Har precis läst i kapp din blogg som jag inte hunnit i veckan. Phew 😉 *Kram*

 • Bim

  Tack ska du ha! Ja, jag vet! Jag bloggar nog lite FÖR mycket ibland! Folk hinner inte med att läsa! ;-D *Kram*

 • Bim> Nej, absolut inte! Det är jag som inte haft tid att läsa bara. Normalt läser jag ju varje dag och ibland flera gånger om dagen men den här veckan har gått till en massa annat.

 • Bim

  Jag saknade faktiskt en kommentar av dig i veckan. På det inlägget där jag bad folk beskriva mig med ETT ENDA ORD! ;-D

 • Bim> Du vet ju hur jag är. Jag kan inte sammanfatta HELA dig i ett enda ord – det skulle inte bli rättvist!

 • Bim

  Hahahaha! Snurran skrev faktiskt FEM ORD! Och det var det någon mer som också gjorde! Så du är välkommen om du vill! ;-D

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>