Klar segrare

TILL K F I B (Klubben För Inbördes Beundran) KAN NU MEDDELAS att jag utnämner mig som överlägsen vinnare över att cykla kortast sträcka och långsamt! Det var i morse när jag tog en tur till affären och då försökte jag ändå att inte gena för mycket 😉

MAXHASTIGHET: 17.3 km.

DISTANS DAGENS TUR: 1 km och 540 meter.

TID: 7 minuter och 28 sekunder.

MEDELHASTIGHET: 13.3 km.

😉

9 kommentarer tillKlar segrare

 • Bim

  Hahaha! Nehe du! Vete fan om du vann! 😉 Kolla min blogg till kvällen så får vi väl jämföra! 🙂

 • Bim

  —> Angela: Jag har två cykelrapporter i dag! Kolla den andra av dem! Jag är väl ändå vinnaren!? 😉

 • Bim

  Ingen cykling här i dag… 🙁 ”Bara” tjugo grader varmt, ÖSREGN, och åska… 🙁 🙁 🙁

 • Bim> Ånää, du cyklade ju över milen i dag…;-) Jag höll mig till min futtiga km!

 • Bim> Samma här! hade faktiskt tänk cykla till jobbet i dag för Woffegubben är ledig eftersom han jobbade i lördags. Men det blåser halv storm och har regnat till och från under natten och det kommer med all säkerhet mer regn. Så det fick bli färdtjänsten 😉

 • Bim

  —> Angela: Just nu har det varit ett jätteåskväder här. Och regnet har forsat ner. Nu har det lugnat sig liiiite. Ska försöka att göra lite nytta nu i dag när det inte är uteväder.

 • Bim> Ojdå! Vi har haft uppehåll och sol med skiftande mol då och då men det blåser som attan så det är ju ingen värme att tala om. I alla fall inte som senaste dagarna. Det ska tydligen bli tropisk värme igen till helgen 😉

 • Bim

  —> Angela: Här regnade det i stort sett hela dagen. Men till middagstid så klarnade det upp. Fast det blåser som sjutton istället, och är inte så jättevarmt. Men i alla fall så pass varmt så jag sitter ute på balkongen nu. Men det är i lä. Hoppas att du har rätt om den tropiska värmen till helgen! 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>