En del straffas omedelbart

JAG ÄR EN AV DEM KAN JAG MEDDELA! När jag gjorde ett längre uppehåll från gymet (på grud av olika anledningar) för ett tag sedan så fick jag träningsvärk som hette duga när jag väl började igen. Efter två pass var jag i stort sett invalid. Nu har det blivit uppehåll igen men bara några dagar för i lördags tog jag mig i kragen. Vad hände då? Jo, i går hade jag naturligtvis träningsvärk igen! Kunde knappast lyfta armarna. Men hallå? Ska det vara så här?

Det var alltså med tunga steg (och armar) som vi knallade in på gymmet i dag efter jobbet. I alla för mig! Nu får det banne mig inte bli fler uppehåll. Jag vet inte om jag pallar att gå omkring som en invalid i flera dagar efter varje ”börjaomtillfälle”

Det blev som vanligt (haha! säger jag som bara gästspelar då och då) 20 minuter uppvärmning och 60 minuter styrka.

Det är otroligt tråkigt på jobbet, nästan som en död avdelning, eftersom de flesta nu har börjat sin semester. I och för sig blir det mycket gjort men kul är det inte. Som tur var kom kollega David tillbaka i dag annars vet jag inte om jag hade stått ut hela dagen 😉 Två hela veckor till innan det blir semester för oss…tungt!

11 kommentarer tillEn del straffas omedelbart

 • Lotta

  Kan glädja dig med att jag är ju back-in business igen på måndag om du reder dig så länge.

  Kram Lotta ps tjusiga bilder 🙂 o idag har jag en egen.

 • Bim

  —> Angela: Du kan ju tänka dig den träningsvärk jag kommer att få den dan jag går till gymmet! 😉

 • Ska bli superkul o prova ditt gym 😀

 • Jerry

  Du vet, för att slippa all denna ondska så är det ju bara att ge fan i att träna…(;-) Säger jag som blivit ”tvingad” att dra igång igen eftersom min rygg (på vänster sida) håller på att kajka igen.

  *kram*

 • Lotta> Woow! Vad bidde det? Vilken färg? GRATTIS!

 • Bim> Inte då, du är ju aldrig still utan alltid i farten. Antingen cyklar du eller så går du några mil – nä, du kommer att vara helt oberörd!

 • Anna> Hmmmm, tror inte vi hinner det 😉

 • Jerry> Det är ju så tyvärr! Hade jag inte varit tvungen för att hålla mig någorlund i trim så hade jag lytt dina goda råd omedelbums. Konstigt det där men det har nog med åldern att göra. Inte tusan behövde jag gå på gym när jag var 20 😉 *Megakram*

 • Bim

  —> Angela: Hahaha! Tack för din tro på mig! Men jag tror nog att armarna kommer att vara helt döda efter att jag har gymmat. De får inte så mycket motion vare sig vid promenader eller cykelturer! 😉

 • Bim> Jamen du äter ju glass i bland, handlar och bär hem, städar osv osv. Det ÄR bra armträning

 • Bim

  —> Angela:; Hahaha! Att äta glass var bra armträning! Det hade jag ingen aning om! Då ska jag äta glass mycket, mycket oftare! 😉 Jag brukar ju säga att man ska äta en glass om dagen minst på sommaren. Jag kanske ska ändra det till tio glassar minst om dagen då! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>