Det kom

ETT PAKET I BREVLÅDAN i dag. Jag anade att det kunde vara en bok men eftersom jag inte beställt någon bok så kollade jag adresslappen en gång extra. Jodå. det stod mitt namn och min adress…

1_detkom.jpg

Det var från Steffanie! Jag blev så himla glad och överraskad så jag kastade mig på telefonen och fick svar i andra ändan att telefonnumret upphört??? Jag hade i min iver slagit en siffra fel och kom fram till slut och fick tackat för den underbara boken.

– Ja, ni pratade ju så mycket om delfiner du och Peter när vi var där!

Och det är sant, jag avslöjade för Peter att min högsta dröm vore att få simma med delfiner. Han hjälpte oss att få över våra videofilmer, som vi tagit med vår digitalvideokamera, på DVD. När vi höll på med den film vi tog på Tenerife som visade en delfinshow blev jag alldeles lyrisk. Och pratade och pratade och pratade om delfiner…

Delfiner & Människor heter boken och är skriven av Lotten Odh

Så här skriver författarinnan:

”Första gången en vild delfin simmade upp till mig och tittade in i mina ögon, kändes det som om den tittade rakt in i min själ.”

Tack snälla goa Steffanie – en sådan gåva! Nu ska jag läsa och njuta och kanske rent av lära mig något.

9 kommentarer tillDet kom

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>