Det händer saker på den svenska landsbygden!

TANKEN DENNA DAG VAR att vi skulle umgås med lillebror och familj som varit med och spelat i Partille Cup hela helgen. Anledningen var som vanligt att vi tänkt oss utnyttja lillebrors kunskaper om metall och få ”benet” till husvagnsmarkisen rätad. Det blåste ju sönder midsommarveckan i Varberg och är nu skev och vinn och går inte att fälla in i markisen som ju på grund av det blir oanvändbar. Som muta tänkte vi då bjuda familjen på middag samtidigt med lite umgänge. Men efter en gastkramande helg av spännig, dom ledde hela cupen fram till i morse, så var dom helt utmattade och bad om att vi skulle äta middag en annan dag. Det kan man ju förstå. Föräldrar som dem bägge får man leta länge efter. Dom tre små barnen till sötnosar var helt utmattade efter spel och spänning.

Men dom kom vägen om hem till Borås och hämtade det skeva, vinna benet. När vi precis skulle farväl så kom det en motorcyklist förbi på vår lilla återvändsgata och vinkade. Jag vinkade tillbaka av ren reflex och tänkte genast: Är det någon jag/vi känner?

Det var det! En kär kollega till oss bägge kom farande på detta monster…

1_lotta.jpg

Jodå, det blev en trevlig stund med fika innan hon gav sig av mot hemmet igen. Vilken överraskning va? Hon har visserligen avslöjat, under gemensamma lunchtillfällen, att det eventuellt blir en MC framöver. Nu hade hon fått låna en för att testa lite. Varmt var det även i dag och att ta på sig MC-mundering innebär nog att man inte vill småprata så länge innan men ger sig iväg…

2_gorsigklar1.jpg 2_gorsigklar2.jpg

Det var trevligt med oväntat besök så här! Hejdå och kör nu för all del försiktigt!

3_hejda.jpg

Ja, sedan blev det middag, korv stroganogg på kycklingkorv färska potäter samt sallad därtill. Och resten av kvällen har vi försökt få in filmer från videokameran till datorn – vilket vi också lyckades med. MEN sedan får vi nog invänta expertis bestående av Steffanie och Peter för att förstå vad vi ska göra med det 😉

Och snart är det arbete iGEN!

11 kommentarer tillDet händer saker på den svenska landsbygden!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>